382 Comments

    1. kardeş mibzerlerin altında açıklamaları var pancar resmini gördüğün mibzeri satın al adından tohum doldur daha sonra “O” tuşuna bas sıfır değil o tuşu ordan pancarı seç ve ek..

  1. Tarlama yonca ekmiştim daha sonra tarlamı ekime hazır hale getiremez oldum bunu nasıl düzeltebilirim.
    sürekli yonca çıkıyor arka arkaya

  2. Ben tarlaya yonca ekmiştim .
    Tarlamdaki yoncaları tarlamı ekmek için süremiyorum bunu nasıl düzeltebilirim.

  3. oyun açılabilmesi için tekrardan crack indirmen gerekiyor ve kırmızı amlemden oyuna girebilirsin

  4. Beyler surekli param eksiliyor bunu nasil durdurabilirim borc falan yok arac bakim ucreti doye biseyler yaziyo bnkada

  5. oyunu açıyorum gıanıt 6,2 hatası alıyorum yardım çözümünü bi türlü bulamadım lütfen allah rızası için yardım

  6. Merhaba ben buğday hasadı yaptığımda her zaman saman bırakmıyor biçerdöver sebebı nedır acaba?

    1. dostum biçerdöver ile hasat ederken dikkat etmen şey, balya yapacaksan eğer, O veya Ö tuşundan birisi saman bırakmayı aktif hale getiriyordu, şayet tuşu tam net olarak hatırlamıyorum, ama O veya Ö .

  7. Merhaba konu eski ama belki hemen gelir cevap diye bir umut yazıyorum.
    Çimen sılajı yaptım oldukça fazla bunu satmak yerine depolamak istiyorum. Şimdi damperli kasada duruyor? Satıştan başka da nereye boşaltabileceğimi bilmiyoum.

    1. İnek çiftliğinin hemen ilerisinde Biogaz tesisi vardır. Orada silajlık için ek bölümler mevcut. Orayı kullanabilirsiniz. Onun haricinde başka bi yerde muhafaza etme şansınız yok (şayet kendi çiftliğinizdeki silaj kısmı doluysa)

  8. sa ben tarlaya kanola ektim biçerdöver biçmiyor abi 50 kere denedim bi çözümü var mı

    1. Hasat zamanının gelip gelmemesinden emin olun. Eğer gelmiş ise biçer döverinizin boş olduğundan emin olun. Biçerdöver tamamen dolu veya içinde başka bir ürün varsa biçme işlemi gerçekleşmez.

  9. Abi benim oyunum korsan internet üzerinden indirdim. hayvanları satın aldığımda hayvanların görüntüsü yok sesleri var ama kendileri yok lütfen yardım edebilir misiniz.Ne yapmam gerek .

  10. tarlaya yonca ektim ama artık başka bir şey ekemiyorum sabanla açıyorum ama zor oluyor.Bir çaresi var mı?

  11. selamın aleyküm iyi günler bende farming simulator 2015 orjinel oyun var ve traktöre binerken oyun donuyo ve oyun çalışmayı durduruyo nasıl çözcem ?

  12. Selam Arkadaşlar

    YAbancı bir mod sayfasında Bruks Un isimli bir talaş makinası buldum. İnanılmaz bir mod olmuş. Kullanımı çok ama çok kolay bir ağacı kesiyosunuz ve tamamını anında talaş yapıyor ama bir sorunu var talaşı dorseye bazen atıyor bazen atmıyor. Ben programcılıktan anlamam ama dizin sayfasında bir iki değişiklik yapıp sıfır olan kapasiteyi artırdım biraz zor ama çözüme yaklaştı. Burada bu konuda uzman arkadaşlar olduğu ortada. Belki bir iki oynama ile son derece düzgün çalışan bir alet elde etmiş oluruz. ilgilenen arkadaşlar google a bruks un yazarlarsa birçok yabancı sitede çıkıyor. 5 mb küçük bir dosya. Ben kod dosyasından kapasite sıfır olan yeri 30000 falan yapıyorum hiç sorunsuz biriktiriyor ama iş onu boşaltmaya gelince sorunlar oluyor. yardımlaınız için şimdiden teşekkürler.

  13. oyunu kurdum açtım kariyeri kurdum açıldı ekran yeşille gri karışımı traktör leri biçeri kullanabiliyorum lastik izleri görünüyor ama ekran yeşille gri karısımı yerler yeşil çimenler hasat agaçlar flan hepsi gri yardımcı olurmusunuz görüntü ayarlarını en düşüge getirdim 640×480 yaptım gene olmadı yardım edın lütfen :(

  14. Abi acil cevap werirmisinz ben bir traktör yapmak istiyorum veya harita modu yapmak istiyorum bu mümkünmü ve nasıl yapacam traktör yaması ve harita ?

  15. s.a kardeşim ben şimdi fs 2015 i türçe yapmak istedim internetten filan baktım codex e gerekenleri yaptım x64 olsun x86 olsun hep yaptım ama olmadı bunu nasıl ayarlayabiliriz bi çözüm yolu var mı ?

    1. x86 ve x64 klasörünün içerisinde codex*ini dosyası var. o dosyayı not defteri ile aç language kısmının karşısında bulunan english’i turkish ile değiştir kaydet tamamdır. her iki dosya içinde yapman gerekiyor.

      1. kardeşim aynı gösterdiğin gibi yaptım notepad++ dan da yaptım ama olmuyo başka bi çözüm yolu yokmu bunun

          1. Tosahan abi codex e giriyorsun ondan sonra kaydediyosun masaüstüne masaüstüne gelen codex i x86 daki codexi siliyosun masa üstündekini oraya atıyorsun bukadar kolay

        1. Önce oyun içinde secenekler kısmından çoklu oyuncu dilini turkish yapmalısın. Ardından codex dosyasında ki ayarları yaparsan sorun çözülür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir